кадри The CenterСлед триумфа на своя юбилеен спектакъл TWENTER през ноември

...
кадри The CenterСлед триумфа на своя юбилеен спектакъл TWENTER през ноември
Коментари Харесай

Танцовото училище The Center завършва трунето на новия си спектакъл Бъдеще във Варна

кадри The Center

След триумфа на своя юбилеен театър TWENTER през ноември предходната година, учебното заведение за танци и съвременна просвета The Center се завръща на варненска сцена. Събитието е част от националното турне на новия театър “Бъдеще “, който към този момент е забелязан в Търново и Русе, София и Пловдив, ще приключи във Варнана 24-ти юни в зала 1 на Фестивален и конгресен център от 19:30ч.



В „ Бъдеще “ вземат участие всички 17 хореографи на танцовото учебно заведение, част от които работят със звезди като Молец, Дара, Графа, Михаела Филева и формати като " Гласът на България ".

Повече от 250 танцьори ще изпълнят театралното пространство до абсолютния му лимит в над 30  танцови миниатюри.



„ БЪДЕЩЕ “, тъй като откакто танцовото ни учебно заведение означи своята 20-та годишнина предишния сезон, това е посоката, в която се взираме всички ние, които стоим зад името The Center.

„ БЪДЕЩЕ “, тъй като идваме със цялото танцово знание на вчерашния ден... стоим крепко стъпили в актуалността на днешния ден... и носим в сърцата си своята визия за утрешния ден. С фантазиите си за него. Със стремежите си. С модерността. С непреходността. С интегрираните в свръхбързата ни актуалност безвременни полезности и морал, които отстояваме. “ – показа Георги Гош Енчев, основен хореограф и създател на The Center.

Публиката на театрални изкуства към този момент познава работата на The Center и тяхното
безкомпромисно отбраняване на високи естетически критерии. През годините членовете на учебното заведение показват планове, почтени за всяка международна сцена, а още по-впечатляваща е следата, която школата на Гош оставя в хилядите младежи, минали през школата му освен що се отнася до движенчески техники, стилове и просвета, само че и до нравственос, професионализъм и общностно развиване.



„ Бъдеще “ е театър, предстоящ с неспокойствие и заради обстоятелството, че посредством него публиката за първи път ще открие пулса на това, към което поемат хореографите на школата и
техните възпитаници в този нов интервал за тях – след огромната креативна равносметка и разцвет на 20-тата година и техния нов живот в едно време, което в никакъв случай не е било толкоз динамично и предизвикателно за младежите, търсещи своето място в артистичен и човешки проект.

Билети за “Бъдеще “ могат да бъдат закупени от The Center World (ул. Шипка 4), на
касите на ФКЦ, както и онлайн от www.fccvarna.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР